--


sara var bakis idag, u go girl, tihi :p blev dock ingen middag, synd.. utan istället la hon upp massa hemska pic. av mig på facebook ;/ men jag bestämmer att vi ska rocka loss snart igen ;D

promenixa vid havet, ner till Jakten och tillbaka igen, så nu känns det bättre :) fyra st. Goldenvovvar med deras hussar el. mattor [ lät inte bra att böja ordet mate i plural :s ] var ute och gick.. ett tecken?

 

--


Tangenter trycks ner, tid passerar. Energin sjunker ner i soffan, drunknar. Coca-colan fräter. Panikattack, du är lat, du är fet!  

-

energi, energi, energi.. kom hit!
baah, saknar min baby

( btw nya willys är helt okee )


--


Hai vänner! Har Jubbat klart för idag och nyss ätit fiskpinnar med kokta morötter och dillsås, gott! ;)
Helt galet m. folk på Jubbet idag, alla skulle ge frukostbullar och tårtor till sina mammor, awie! Jag.. Jag sms:ade min mamma, räcker inte det? Jag menar morsdag, farsdag, namnsdag.. till vilken anledning.. namnsdagar ser jag t.o.m. som ngt negativt, som mobbing, alla har ju inte namnsdag, hur schysst är det?

Ledig imorrn,; ska fixa lite saker, sen till malmö, middag hos sara :) sen; tisdag.. then it starts, heltid i 14 månader ;o men det ska nog bli bra :)

Omg, Jag är fortf. hungrig, ahh, drygt! aja, det är så Jag; alltid hungrig :p

--


waah :) sitter och segar vid datorn till ljudet av Forest Gump utströmmande från teven.. Har precis tittat igenom min bdb, -06, så liten man var :)







tihi :)
ha en mysig el. kul k. nu allihopa, ska återgå till mitt segande, tv-tittande och chattande med phaaijlip, nanna soett alla :*


--


Kommit hem från Jubb, ätit Giddes hamburgare m. myk sallad och keso, gott! tror dock jag ätit samma "rätt" i tre dagar nu ;p haha, men orka.. blir kanske fiskpinnar imorrn istället?! ;p


--


kom fram efter fyrtiominuter, fick reda på att de KANSKE kunde ta emot mig till hösten.. Jaha, okey : / aja, sket i det och stack in till lund istället, fixade studentpresent till sara och köpte en sjal.. nu, hemma igen, raggar sällskap, jag suger på att vara ensam.. Jag som alltid trott att jag är osocial, men jag vet inte det längre..

--


Hai, sitter i telefonväxeln till folktandvården, omg, kommer aldrig fram ju :' kan passa på och berätta om gårkvällen.. Jag var superrastlös så bestämde mig för att dra ut till ppas place.. tog ut ppa och ann-britt på en runda och sedan blev det fika till klintans: "Gran Torino" [myk möjligt att det är felstavat, har inte så bra koll på bilmärken aso :p], men det var soft :) saknar önnek. lite, så fin natur där ute, så grönt! Saknar mina joggingrundor där.. och mitt rum, det är fint! :' damp, vill fixa med inredning igen.. 
nee, damp, kommer ju aldrig fram.. :'
 

--


Japps, nu har jag blivit lite brun iaf.. :) superskönt nere vid havet, brusande vågor som gjorde mig sussig och lugn.. :* drog hem och åt en hamburgare med myk sallad, gott! nu.. nu, är jag rastlös som vanligt igen :s

Har funderat lite på att handla soffan som ny på IKEA ändå, men samtidigt så har phaaijlip rätt, det är inte kul att inreda och köpa nya möbler/prylar när lghts golven förstör allt. maaah, vill flytta !! Ha balkong och vovve !!

Här kommer lite bilder från stranden.. :) pussen!



  

--


Oh, Jag är superklantig, missade tiden på ungdomsmottagningen igår.. Crap! Jag beställde den redan i slutet av maj, med andra ord hade de fullbokade i en och en halv månad, OMG, hur mår ungdomarna i ystad?
Jävla mög, behöver mina gamla p-piller, fick some crappiller sist, lite sådär akut.. :/ Men det blir drop in på måndag, men kommer säkert vara supermyk folk där :/ hoppas de hinner m. mig bara, annars får jag vänta flera månader till ju :o :/

Jag skulle ha märkt phaaijlips cykel så att den inte skrotades vid brogripens utrensningen, bra att jag kom ihåg det :s nu är den borta :o men ringde de idag, så det löser sig nog.. 

Nyss när jag tvättade min söta klänning så råkade jag bleka den, undrar om den inte även har krymt.. Buhuu! :'( Crap, jag brukar ju använda tvättmedel för vittvätt till plagg som inte är helt vita.. Crap, att detta tvättmedlet skulle vara så starkt :( tänkte ju inte på det... Ahhh, har värsta damp på allt!

Phaaijlip måste komma hem och sjunga, tetas, kramas och stöka ner nu, saknar honom så myk!

BLÄÄÄ! :'(

nu ska jag dra till nybrostrand och sola mig brun!

 
Innan tvätt.

Efter. Suddig, blekt, förstörd!

--


OMG, tack alla entrémormors snyggingar för igårkväll/natt/morgon :p Ni är so f'cking crazy handsome sweeties, som jag kommer att sakna ihjäl mig efter nu när entréjobbet är över för mig. Jag säger bara OMG, vilken k. ;D

Haha, undra hur det lät när jag och sara sjöng kareoke ?! xp

En stor kram till Erika som inte kunde hänga med!

Här kommer lite bilder, enjoy :) Tradit att kameran dog under bowlingen dock, annars hade bilderna varit många fler kan jag lova ;p

















Så j'kla härliga människor :)

    

--


Orka med människor som gör det enkla svårt.. Jag älskar Philip Clausen <3


--


Hai, Jag är typ kär, sommar :D Hängde med syrran i Lund idag, shoppade linne, sandaler, duschkräm, trosor, present till rem samt present till malmöjobben och lite annat, najs najs!

(måste nog boka tid till tandläkaren snart, mina tänder är nog inte helt friska)

ohh, vill grilla !!



(Gammal bild på mig och syrran)



Linnet, vad tycks?



Sandalerna.



"Avskeds"presenterna till Triangeln och Entré, ska bara fixa två kort också :)

Yees, nu ska jag ut och springa.. sen väntar en hel del jobb de kommande dagarna..
meeeeeeeen I´ll be back ;D


--


Kulturkalaset i Hörby, Björn, Elin, Sara, Sara, Åsa, Richard, U made my night :) massa massa dans, OMG, SAKNAD !! :'( sheeeet, i sommar, måste till Kulla och annat, grilla, supa, dansa :) och detta året BLIR DET Eket missommardag !! :)

Pussen! :*

--


Crap också, hittade en osliten, 6 månader gammal, IKEA-, hörn-, lädersoffa på blocket, killen begärde 7500kr, ny kostar den 13000. Jag ringde till brossan, pappa och philip, kollade allt ang. prisvärt, hjälp med transportering och godkännande, sen ringde jag killen och tror ni inte att han redan hade hunnit sälja den, CRAP !!


damn, det blir att leta vidare el göra en investering på IKEA när tålamodet spricker.. 
gaah, stör mig som f'n :p

och baby, du ska veta att det är j'vligt tomt utan dig, älskar dig så <3  

--


Hai, det är lördag k, Jag har jobbat, kramat phaijlip, [nästa kram blir om en månad :'(] ätit, sprungit, sett tv.. Just nu cirkulerar tankarna i huvudet, hur ska jag kunna somna ik, så svårt utan honom..
I sthlm var det tydligen 25c varmt, omg, ngn rysk värme, hoppas den kommer ner till skåne väldigt snart (: och i Finland 30c :o .. Här smattrar regndropparna på fönsterna konstant känns det som..
Jag ska ägna tid till att skriva nu istället då jag inte kan mysa framför teven med phaijlip, ge er ngt aktuellt fräscht att läsa.. (:




pussen och ett "haj och ivaj" ;p 

    

--


Hai alla söta, Cindy och jag har varit på långrunda i slingan, sen flummade vi omkring lite med mma och morm, åt oss mätta i ICA affären och träffade granvalpen Vicki, så söt och busig.. :)



Gammal bild på cindyälsk!

Usch, imorrn sticker phaaijlip till Finland, i en hel månad, buhuu, sjukt trist.. :'(
ska iaf ha en mysig kväll med honom innan han drar :) 

ciao !
 

--



Jobbade öppning på möllers för första gången sen ett år tillbaka, men det gick bra :) slutade redan tolv, underbart! längtar nu verkligen tills det blir heltid på möllers, slippa pendla, och jobba goare tider, och det blir det snart, snart.., om två veckor.. :) kommer dock sakna alla fina själar i malmö, men får hälsa på dem emellanåt :)

Solsken och värme i ystad, tog en sväng ner i stan, shoppade lite smycke samt en present och njöt av tillvaron :)



Halsbandet, älskar "pearls for girls" smyckena, handlade även små "diamant"spindel örhängen, supersöta!
Ne, nu ska jag antingen städa el slappa lite, sen ska jag ner till hamnen där det tydligen händer saker..
Ha det mys alla, snart sommar :)

--


Ngt att läsa.. ?! Enjoy :)

 
Bortom mig

 
Jag lägger upp tandborste, schampo, pasta, ketchup och mjölk på kassabandet. Åttionio och femtio. Automatik.  Hemma i sängen drunknar lakanden av förtvivlade tårar och skrikande mardrömmar, lakan som varit rena och väldoftande. Ibland bor jag i dina skjortor och leker med minnen men oftast blöder tandköttet våldsamt. Jag kan inte röra vid dina modellbilar fastän fingrarna skakar av längtan. Men allt annat vänder mina händer upp och ner. Sockerkaret blir som en skyddande iglo åt de söta sockorflingorna medan soffans gestalt blir kantig och kall.


Floden vi lekte i rann bort. Filmen vi hyrt skulle lämnas igen. Saften vi drack tog slut. Och livet du levt sa stopp. Som en orörlig klump, mitt framför mina fötter. Jag famlade, du drunknade. Män i röda overaller bar bort din kropp.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Julia.C.Johansson
                  


--



Ystad crussingen var helt oke, men molning och kall. -09 var det solsken, sommarvarmt och myk fler bilar och människor ute, samt att -09 satt man intryck i en nice bil :) men som sagt det var ändå helt oke :)









Suddiga, skakiga bilder, men men.. :)

--


Salta katten är mega-mums-gott :)
Har varit ledig idag, gött! Så istället för jubb så var jag i Lund och träffade mel, reklamerade en klänning, hämta ut sthlms biljetterna, köpte bed head shampo och balsam [weeei], hårfärg och en myströja, den på bilden under..







Bed Head, snacka om vardagslux ;)
Produkterna är dock superdryga (mitt förra shampo och balsam, som jag fick av min söta tvilling sara, där flaskorna var hälften så stora som de jag köpte idag, varade i fyra, fem månader) superbra för håret och luktar underbart.. så trots det dyra priset tjänar man oerhört myk på att använda bed heads shampokit i längden.. Jag lovar! :)

Måste berätta en annan sak; För ett tag sedan (i februari) skickade jag in en motion till regeringen.. Phaajlip sa att den aldrig skulle bli läst och tyckte jag var lite allmänt töntig, men HA, postmannen kom med bekräftelsen.. :) Gunilla (samhällsläraren under min gymnasietid) hade varit stolt över mig nu, hihi, lite politiskt aktiv är jag allt ändå :p



Ha det underbart alla, pussen.

--


Funderar på lugg igen.. stoppa mig!



--


Jag vill, vill megamyk, men är rädd för att lght:en är för liten till vovvsingen, tänk så vantrivs han.. :/ men ohh, sötnosar goldenvovvar !! måste hitta större lght eller hus, ännu bättre, hehe :p




--


Godkväll alla :)

Jag har haft en riktigt bra helg med grillning, fester, sommarkänslor och mys, därav mina tomma rader i bloggen..







bilder från igårkväll, grillning och lek i sommarvärme :) 

I fredes var min favvo dag på hela året, elda, elda, brasa, värme.. dock grillade, åt och pratade vi för länge ute hos marcus så vi missade alla majbålen, buhuu, jag dog lite :'( nu måste jag vänta ett helt år :'/
men kvällen blev lyckad ändå, folk och fylla, :) synd att man själv inte kan dricka bara..

Lördes var också bra, tack för en trevlig fest med go mat Mattias :)

Tittade även på en jättedryg film igårkväll med Adam Sandler "Happy People" Philip somnade, Lange gick hem.. Ja, ni förstår.. se den inte! 

Dax att tona håret :) Funderar på mörkbrunt med lite rött i, vad tror ni, kan det passa mig? :)
Nee, nu ska jag nanna.. nam nam, timmy.. haha ;p Jag hoppas du läser min blogg :p

Pussen :*  

RSS 2.0