--


Gomorrn :)

Åt chokladbollar till kvällsmat och nu blåbärssoppa m. glass till frukost, fy, mina matvanor är skit! Det där soska-äta-lite-kolhyderater finns inte, och träningen :/ Bajs!
Fredde har lagt upp en bild från sambaförfesten från trean på Facebook, hih :) sheet, saknar den tiden <3




--


Godkväll mina vänner :)

Har precis beställt tågbiljetter tur och retur Malmö-Stockholm, ska äntligen åka och hälsa på min soetboll anna :D dock är det nästan två månader dit, suck, men med jobb varje helg är det inte lätt.. men det blir bättre.. :) 
Snart vallborg vänner, Nybrostrand, eld och hav, finns inget vackrare el mer underbart, det är så mycket kärlek att man spricker ;)
Lalala-la, är litta hungrig.. sov soet alla, pussen :)   

--


Godkväll alla söta :)

Pratade och käkade med söta Ioanna, min arbetskollega, efter Jubbet, ska hänga med henne ut på en salsaklubb, verkade sjukt kul :) Hoppas det blir snart!
Phaajlip vill nanna med mig nu, :*, så ni får nöja er med detta korta inlägg ik.. Sov soet alla, pussen!

P.s. Jag har inte svarat på kommentarer, har fortfarande inte listat ut hur man gör (a)
Ska ringa anna för lite coaching! :p

Gnäll, gnäll på älsklingen, hih min bääbis (a) nee, nanna nu! :*

--


Gomorrn :)

Det hände ngt i fredes :) käkade på Pc med philip, natta och timmy, trevligt trevligt :) dock känns servicen och maten inte helt hundra, så inget Pc på ett tag nu, tack. Efter mat blev det filmmys :)
Shoppa btw en "våffeltång" på åhléns och OMG så bra den är !! kärlek :D Så sara, du kan få den vita som vi hade när vi var små nu :p och nu kan jag offra mig och våffla ditt hår, för det tar inte en och en halv timme längre, det går snabbt, weeei! ;D

Igår var det Jubb; gnälliga tanter och sköna arbetskamrater. På kvällen var det grillning och fest hos Joel :)

Just nu sitter jag och äter havregrynsgröt med myeed sirap :p ska ta tåget till Jubb snart. Sen blir det förhopningsvis springning ik :)

Pussen :)

--


Ngt att läsa för den som är sugen :)
Jag borde börja skriva igen! Har inte skrivit ngt efter jag slutade skrivkursen i februari :o

Enyoj :)



Arbetslös


Hopplösheten är gruskornen på dörrmattan. Hopplösheten är stekfettet mellan spisplattorna. Mattan piskas att gruset omringar. Spisen gnuggas att nagelband spricker. Svordomar och svett ger ett par timmar. Men sedan sparkas nytt grus in och fettet bildar en ny stekhinna.  


Moln som drar förbi utanför fönstret, träd som tappar löv, parkbänkar som målas om, de förändras, de är på väg.


I hemlighet vaknar jag, alltid, alla trehundrasextiofem dagar om året. Men det är det ingen som vet. Jag låtsas att jag är sjuk, att läkarna är inkompetenta, att jag lider av vakensvårigheter. Täckets nedre del kasar ur påslakanet nätterna igenom, för ett par månader sedan hade jag rest mig upp, skakat rätt täcket, gett digitaltiden en morgon, startat radion och ätit en nyttig frukost. Nu orkar jag knappt ta upp kudden som ramlat ner från sängen. Ofta fryser jag, men ibland pumpar rastlösheten att mina vener nästan spricker. När det händer städas, tränas och sminkas det. Jag skapar mig ett hopp som sedan dör lika snabbt igen. Jag går ner i vikt, utan att egentligen veta varför. Jag äter ju, ibland. Rullgardinen är nerdragen tjugofyra timmar om dygnet. Ibland ringer mobilen eller dörrklockan men sen är det stopp. De enda som kommer in är de med egen nyckel, mamma och syrran. Ibland ger de mig styrka. Som en känsloomväxling i min bubbla. Ibland blir vi ovänner efter fem minuter. Jag har slutat gråta, slutat känna. För vad finns det att känna? -Ingenting.

Om sju minuter skjuts posten in genom brevinkastet. Jag behöver inte titta på klockan för att veta. Jag bara vet. Men kommer jag orka? Orka ta mig ur min passiva dimma och vrida på anklarna. Kylan av det kalla golvet kommer att smärta mina sömndrunkna fötter. Utan att öppna ögonen, utan att dra upp rullgardinen kan jag känna solsken. Ovanligt, november är mörker. En beröring mot halsen. Hallucination. Jag måste snart röra mig annars kommer koman att bryta sig in. Jag ska hämta posten när den kommer, punkt slut.

-          Ally, du lever. Se på mig.

Koma, ta mig nu! Främmande röster i min bubbla. Omöjligt.

-          Ally!

Igen. Jag öppnar ögonlocken sakta, rädd för att det inte är en av mina drömmar. Ett gigantiskt kvinnoansikte. Jag kniper med ögonen, detta är inte min dröm.

-          Ally. Jag ska hjälpa dig tillbaka. Men om det ska fungera måste du vara här med mig.

Hon ler mjukt och hennes hår luktar citronblommor. Posten landar på dörrmattan. Tårna brinner av kyla när de möter golvet att blodet pulserar. Men posten ska hämtas!  

                                                   
                                                                                                                                                Julia.C.Johansson


--


Hej igen :)

Arraksbollarna blev äckliga trots mindre arraksarom i dem denna gång :( bara mma som tycker om de, så hon kan kränga de ifred ivf :) Gjorde vanliga chokladbollar istället, de blev iaf goda :) tänkte ha med mig de till paps ik, men funderar på att strunta i att köra dit, är trött och har magont (inte pga av chokladbollarna dock, de ska jag "tvinga" philip att kränga) Är därför helt degig nu. Åhh, att det ska det vara så j'kla långt till älskade önneköp? :(

Jag hoppas på att det händer ngt ik iaf, vill inte bara sega en massa :( borde ju träna, waaah, är så dålig på det, blää! Är lite sugen på att shoppa loss på Åhléns, fick ju lönen idag :p menmen.. får se vad som händer :) 

--


Ville bara länka er till min älskade vän i sthlm http://annanilssonn.blogg.se/





sötaste shaaijen :) Jag saknar dig! 

--


Hellu alla söta :)

Sitter och äter ägg och bacon at the moment, mummen :) Jobbade hela dagen igår så det blev inget bloggande.. men idag är det min söndag, dvs min andra ledig dag denna vecka.. :) funderade först på att sticka in till Simrishamn och ströva omkring, orkar inte ta mig ända till lund el malmö, men vädret är sådär.. tror jag ska baka lite istället, arraksbollar blir det nog, med mindre arrak denna gången :p, och sedan dra ut till daddys place, proppa i de kakor och "bygga" betjänter med pappa.. :) måste nog ringa och kolla så att det är ngn hemma först bara :p

Ngn som vet var man kan hitta snygga skinjackor? Vill verkligen inskaffa en svart sådan!

Pussen!  

--


Krängde popcorn och tittade på spanska kortfilmer, men yrseln försvann inte för det. Jag körde till Leander Pehrson, tittade lite på soffor och barsätt, hittade dock inget direkt.. stack in på ÖB och handla lite nödvändigheter sen hem igen. Har precis städat byrån som svämmat över av prylar och skit.. Och nu, vad händer nu?

--


Hej igen, nu är jag tillbaks i sängen med p3 sound i öronen. Har varit på apoteket för att hämta ut p-piller, det är allt som hänt sedan jag senast skrev. Jag är nämligen grymt yr idag, trodde det skulle gå över men det håller i sig, :( så vet inte vad jag kan hitta på.. väntar en liten stund till men sedan ignorerar jag yrseln och kör ner till Leander Persson och tittshoppar :) pussen!

--


Hej alla söta :)

Jag är en shaaij och det heter bääbis.



Jag tänkte hälsa er välkomna till min blogg med en av mina kortare texter, hoppas ni gillar den :)

--

Där du är, är jag


Knäna skakar, rummet snurrar. Jag kräks i en karusell som stannat. Din hy lyser i mörkret samtidigt som blodet skriker i ögonen. Karusellen tar fart. Drypande svett blandas med ny spya. Skakiga fingrar berör din kind, bitande kyla. Skriket trycker sönder inuti. Jag faller med dina ögonlock och karusellen snurrar. Blod, tak, spya och kropp förblindar. Tankar sjunker och drunknar sakta bort. Och varför inte? Du-Jag-Du-Jag-Du: VI!


Pillren fungerar, de underlättar vardagen. Jag skrattar, ler och pratar. Men det är lätt att luras. Pillren är falska, de skapar främmande känslor i min egen kropp. Tomrummet inuti växer. Hjärta, blod, kött och ben bryts ner till stoft som virvlar omkring i ett förtvivlat försök att hitta hem. Men i det tomma och kalla finns ingenting. Jag kan leva i falskhet eller i sanningens lidelse. Tabletterna spolas ner. Orken kommer vinna en tid men sen: Du-Jag-Du-Jag-Du: Vi!


                                                                                                                                   Julia.C.Johansson                           
--

Texten är tillägnad min sambo och pojkvän Phaajlip <3 (vad vuxet det lät med sambo :P Jag är ffs bara tjugo :P)




             
Nu ska jag hitta på ngt, är nämligen ledig, weeei :)

pussen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0